Activitats promogudes

Maig de 2022 

Presentació en societat del Fons Material i Documental Monsenyor Joan Martí Alanis i col•locació d'una placa d'acer a la façana de l'Església Parroquial de Santa Úrsula del Milà, municipi on va néixer Joan Martí Alanis el 1928, per part de l'Ajuntament de la vila.



Octubre de 2019

Inauguració d'una mostra al Museu d'Alcover sobre monsenyor Joan Martí Alanis amb motiu del desè aniversari del seu traspàs. Després d'una exhaustiva recerca, es van exposar documents, objectes i testimonis que van girar a l'entorn de la trajectòria del prelat del Milà. 



Juny de 2019

Jornada de ponències i parlaments sobre monsenyor Joan Martí Alanis al Convent de les Arts d'Alcover, promoguda i organitzada per la Parròquia de l'Assumpció d'Alcover amb motiu de les Festes decennals de la Mare de Déu del Remei. Van ser convidats a l'acte els ponents mossèn Nemesi Marquès, doctor en Dret i delegat personal del copríncep; mossèn Ramon Viñas (e.p.d.), catedràtic de Dret Internacional Privat i estret col·laborador seu, i el periodista i historiador Xavier Pete.